Toplu Sms ve Toplu Sms Gönderme

 

SMS (Kısa Mesaj) temelde bir iletişim aracı olup, geleneksel iletişim, reklam ve tanıtım araçlarıyla kıyaslandğında, ihtiyaçlarınıza ve kullanım şeklinize bağlı olarak bir çok avantaj saðlamaktadýr. Bunlar baþlýca;

Toplu SMS Ekonomiktir
SMS Geleneksel iletiþim, reklam ve tanýtým araçlarýna kýyasla çok daha ekonomiktir. SMS hedef kitlenize ulaþmanýn, en ekonomik, en hýzlý, en kolay ve en güvenilir yoludur.

Toplu SMS Etkilidir
Cep Telefonuna gelen bir masajýn okunmadan silinme ihtimali yok denecek kadar azdýr, bunun yanýnda etkisi ve geri dönüþü çok daha fazladýr. Geleneksel yollarla yapýlan tanýtýmlarýn hedef kitle tarafýndan algýlanýp algýlanamayacaðýndan emin olamazsýnýz ama SMS gönderdiðiniz kiþinin mesajýnýzý aldýðýndan emin olabilirsiniz.

Toplu SMS Güvenilirdir, Raporlanabilir
SMS ile yapýlan reklam ve duyurularýn gerçekten hedefine ulaþýp ulaþmadýðýndan emin olabilirsiniz çünkü gönderdiðiniz her bir SMS in Alýcýsýna teslim edilip edilemediðini görebilir ve sadece yerine ulaþan SMS ler için para ödersiniz.

Toplu SMS Pratiktir
SMS hazýrlanmasý ve uygulamasý en hýzlý ve en kolay reklam ve duyuru aracýdýr. Toplu SMS Servisleri ile bir týkla binlerce kiþiye ayný anda ulaþabilirsiniz. Ne tasarým, Ne baský, Ne çekim! Bunlarý unutun. Hedef kitlenizle iletiþim kurmak için bunlarýn hiçbirisi ile uðraþmayýn. Mesajýnýzý yazýn ve gönderin.

Toplu SMS Hedefini bulan bir ok gibidir
Toplu SMS Servisleri ile müþterileriniz nerede olurlarsa olsunlar, GSM kapsama sahasý içinde olmalarý, Mesajýnýzýn doðru zamanda doðru kiþiye iletilmesi için yeterlidir.

Müþteri Sadakati
Onun doðum gününü hatýrlamanýz, taksitini hatýrlatmanýz gibi küçük ama etkili mesajlar, Müþterilerinizle Markanýz arasýndaki iletiþimi güçlendirerek Müþteri sadakatini arttýracaktýr.
Toplu Sms Ve Toplu Sms Gönderimi Çok Yakýnda Serbay Biliþimde
 
SerBay Toplu Sms i Sitenize Entegre Etmek Ýçin Lütfen Ýletiþime Geçiniz


Anasayfa | Kurumsal | Serbay'la Tanışın | Referanslarımız | İletisim | Site Haritas
0380 523 27 73 - www.serbay.net - www.serbay.biz Dzce Web Tasarm
Kltr Mh. mer Seyfettin Sk. Toker Apt. No:1 Kat:3/5 Merkez Dzce, Trkiye