Google Adwords

 

SZDE LK SIRADA IKABLRSNZ !
(SEO) Search Engine Optimization ngilizcesinden allayaca簸羸n羸z gibi arama motorlar羸nda istedi簸iniz anahtar kelimelerde bulunmas羸 i癟in sitenizi uygun duruma getirmeniz gerekir. Bunun i癟in do簸ru bir planlama ve strateji izlemeniz gerekir. SEO dan羸臘manl羸簸羸 ile siteniz istedi簸iniz anahtar kelimelerde arama motorlar羸nda en uygun konuma gelecektir.

Her bir arama motoru optimizasyonu i癟in bir癟ok algoritmalar kullan羸rlar ve bunlar羸 bir 癟o簸u da bilinmemektedir. Ancak ilk sayfada olmak rastlant羸sal de簸ildir. st s羸ralamalarda g繹r羹nmek i癟in web sayfalar羸nda yap羸lan 癟al羸臘maya Arama motorsu optimizasyonu (SEO) denir. SEO 癟al羸臘mas羸 ile siteniz ilk sayfalarda olacakt羸r.

Site tasar羸m羸 yapt羸rmak arama motorlar羸 i癟in yeterli de簸ildir. Do簸ru m羹臘teri taraf羸ndan bulunmak internette reklam giderlerini en aza indirmek i癟in arama motoru optimizasyonu yapman羸z gerekir. Bu yap羸lmad羸簸羸 s羹rece arama motorlar羸nda doru buluna ihtimaliniz d羹臘ecektir. Bunun i癟in (SEO) Search Engine Optimization 癟al羸臘mas羸 ile siteniz ilk sayfalarda olacakt羸r. Unutmay羸n yar羸n i癟in 癟ok ge癟 kalmad羸n羸z hemen dan羸臘manlar羸m羸zdan yard羸m alarak arama motorlar羸nda istedi簸iniz yere gelebilirsiniz.



Anasayfa | Kurumsal | Serbay'la Tan覺覺n | Referanslar覺m覺z | 襤letisim | Site Haritas
0380 523 27 73 - www.serbay.net - www.serbay.biz Dzce Web Tasarm
Kltr Mh. 珵er Seyfettin Sk. Toker Apt. No:1 Kat:3/5 Merkez Dzce, Trkiye